欢迎访问广东专插本!本网站为民间交流网站,主要为广大专升本考生提供培训报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以广东省教育考城院http://eea.d.gov.cn为准.

2020年广东专插本便捷服务
广东专插本报名指导入口
广东专插本报名服务大厅
• 温馨提示:由于广东专插本考试机会一年仅此一次,建议广大在校生提前备考。
加入广东专插本考生交流群
微信公众号
扫一扫加入微信交流群
与考生自由互动、并且能直接与资
深老师进行交流、解答。
热点文章
最新文章
您当前的位置: 广东专插本 > 成人高考 > 历年真题 > > 正文
广东专升本英语考试模拟试题三-成人高校招生考试
2019-08-21 15:17:36    来源:广东专插本    点击:

  (1) They lives ______ the other side of the road.

  A. in

  B. on

  C. for

  D. by

  答案:B

  (2) Just think Ann got the house _______ all by herself!

  A. paint

  B. be painted

  C. to paint

  D. painted

  答案:D

  (3) _______ that we were late,we started to run.

  A. Know

  B. To know

  C. Knowing

  D. Being known

  答案:C

  (4) He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.

  A. won‘t go

  B. not go

  C. not to go

  D. didn’t go

  答案:B

  (5) Nothing could stop _______.

  A. him come

  B. that the came

  C. him from coming

  D. him to come

  答案:C

  (6) The problem of pollution in this city is more serious than ______ in other cities.

  A. that

  B. it

  C. this

  D. those

  答案:A

  (7) Coal ________ electricity very often.

  A. is used to producing

  B. is used to produce

  C. used to produce

  D. used to producing

  答案:B

  (8) A few years later,I found my hometown completely _______.

  A. changed

  B. changing

  C. to be changed

  D. to change

  答案:A

  (9) ________,I would have gone to see him.

  A. Have I had time

  B. Had I time

  C. Had I had time

  D. would I have had

  答案:C

  (10) Since the road is wet this morning,last night _______.

  A. it must be raining

  B. it must rain

  C. it must have rained

  D. it must have been rained

  答案:C