您当前的位置:广东专升本>成人高考 > 历年真题 > 正文

广东专升本英语考试模拟试题三-成人高校招生考试

来源:马老师 发布时间:2019-08-21 15:17:36 浏览:

  (1) They lives ______ the other side of the road.

  A. in

  B. on

  C. for

  D. by

  答案:B

  (2) Just think Ann got the house _______ all by herself!

  A. paint

  B. be painted

  C. to paint

  D. painted

  答案:D

  (3) _______ that we were late,we started to run.

  A. Know

  B. To know

  C. Knowing

  D. Being known

  答案:C

  (4) He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.

  A. won‘t go

  B. not go

  C. not to go

  D. didn’t go

  答案:B

  (5) Nothing could stop _______.

  A. him come

  B. that the came

  C. him from coming

  D. him to come

  答案:C

  (6) The problem of pollution in this city is more serious than ______ in other cities.

  A. that

  B. it

  C. this

  D. those

  答案:A

  (7) Coal ________ electricity very often.

  A. is used to producing

  B. is used to produce

  C. used to produce

  D. used to producing

  答案:B

  (8) A few years later,I found my hometown completely _______.

  A. changed

  B. changing

  C. to be changed

  D. to change

  答案:A

  (9) ________,I would have gone to see him.

  A. Have I had time

  B. Had I time

  C. Had I had time

  D. would I have had

  答案:C

  (10) Since the road is wet this morning,last night _______.

  A. it must be raining

  B. it must rain

  C. it must have rained

  D. it must have been rained

  答案:C

分享到:

更多

特别说明:由于各方面情况的不断调整与变化,江西专升本网所提供的所有考试信息仅供参考,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准。

下一篇:最后一页
  • 统招专升本
  • 网络教育
  • 自学考试
  • 成人高考
block

专升本学习方式

  • 统招
  • 成人高考
  • 自学考试
  • 远程教育

  • 考试简介
  • 报名条件
  • 统招考试
  • 考试科目
  • 考试时间
  • 统招报名
  • 考试简介
  • 报名条件
  • 成考考试
  • 考试科目
  • 考试时间
  • 成考报名
  • 考试简介
  • 报名条件
  • 自学考试
  • 考试科目
  • 考试时间
  • 自考报名
  • 考试简介
  • 报名条件
  • 网教考试
  • 考试科目
  • 考试时间
  • 网教报名

热门视频

更多>>
video

019年江西成考网助力成考新生 立即播放

video

019年江西成考网助力成考新生 立即播放

  • 微信官网
  • 交流群

  • 微信公众号
  • 扫码关注微信公众号
    了解专升本更多资讯


    公众号
    添加公众号江西专升本

  • 微信交流群
  • 扫码加入考生交流群
    近距离与资深老师交流


    微信群
    “江西专升本交流群”

友情链接:

江西专升本 福建专升本